PIZZA 076 BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 076 Breda. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 4:49 Eten was koud toen het aan kwam, gebeld en werd afgesnauwd aan de telefoon. Gevalletje eerste keer, laatste keer hier.
9 jul 2024 om 23:05 Het eten was heerlijk, en snel geleverd!
9 jul 2024 om 15:55 We moesten bijna 3 uur wachten op ons eten. Toen we belde of ze onderweg waren namen ze niet op. Toen eenmaal het eten er was. Was het eten koud en kregen we niet hoe we het bestelt hadden maar we konden niet bellen want hun lijn was telkens bezet
9 jul 2024 om 0:43 De bezorgtijd is lang en ze laten je niks weten
4 jul 2024 om 21:23 Snel bezorgd en warm heerlijk toppie
3 jul 2024 om 9:42 Slecht kwaliteit gegeven moet verbetering.
1 jul 2024 om 0:43 De twee pizzas vielen dit keer tegen. Randen waren hard, wat de vorige keer niet zo was. Bezorging zeker niets op aan te merken.
29 jun 2024 om 22:29 Het duurde 110 minuten voor dat mijn bestelling er was, ze hebben het op willekeurig adres afgeleverd. De bewoners van het bezorgadres heeft het uiteindelijk aan mij kunnen overhandigen! KUT BEDRIJF 8x gebeld voor mijn bestelling nemen niet op !!
29 jun 2024 om 21:54 Pas na 2 uur bezorgd. Pizza zat weinig smaak aan
29 jun 2024 om 20:26 Omg duur beetje lang hey oh en GEEN STERREN
29 jun 2024 om 0:15 45 min te laat
28 jun 2024 om 21:18 Heerlijk gegeten. De frietjes waren ze helaas vergeten mee te sturen