PIZZA 076 BREDA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 5107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 076 Breda. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:11 Heerlijk gegeten
26 mei 2024 om 20:46 Ten eerste waren ze al veelste laat. Toen ik mijn bestelling uitpakte bleek deze ondertussen al ijskoud geworden.. Daarna weer contact gezocht met Pizza076 Alleen geen reactie terug meer gehad. Ga hier nooit meer iets bestellen…
25 mei 2024 om 15:11 Snelle en vriendelijke bezorging , eten wat top
24 mei 2024 om 23:36 Turkse pizza lijke over datum zijn. Doner had meer groeten dan vlees. Friet was erg slecht. Ik heb 5 stuks op en de rest weg gegooit. Geen sauce bij. Ik kan beter ergens anders kopen.
23 mei 2024 om 12:35 Het eten was kpud. Bij de tracker is te zien dat de pizza's eerst naar de andere kant van de stad waren gereisd. De verkeerde pizza is geleverd. Had aangegeven bezorging om 17.30 uur. Kwam om 18.00 uur.
21 mei 2024 om 12:00 Ik kreeg een verkeerde bestelling. Heb daarna anderhalf uur moeten wachten voordat ik een nieuwe turkse pizza kreeg. Ook die was echt niet lekker. Niet gevuld met verse groente zoals beschreven stond en ik ben ook niet klantvriendelijk geholpen.
20 mei 2024 om 19:43 Perfecte service eten was lekker top plek zeker nog een keer hier bestellen
19 mei 2024 om 19:57 Eten, oke. Bezorgtijd raar. Eerst stond er 1 uur daarna 2 uur. Wel binnen 1 uur bezorgd. Tas half open. Telefonisch niet bereikbaar
19 mei 2024 om 12:15 Het eten was echt goed ook warm maar de bezorgtijd was wel beetje lang
18 mei 2024 om 20:33 The pizza and dürüm döner were really delicious. The delivery was very fast.
18 mei 2024 om 16:32 Bestelling was er snel. Broodje doner leek erg groot en vol. Hadden ze het broodje voor de helft open gesneden. Teleurgesteld. Kapsalon doner MET extra vlees, denk dat het gehele bakje niet eens 200 gram woog. Ik voel me gewoon opgelicht. Bizar.
17 mei 2024 om 20:09 Bezorging perfect. Eten perfect. Maar helaas vergeten drank en saus mee te leveren helaas