PIZZA 076 BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4873 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 076 Breda. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 23:06 Keurig
27 feb 2024 om 19:44 De pizza arriveerde verbrand en niet eetbaar toen hij werd gemeld Klachten, de volgende levering arriveerde na 40 minuten en was niet anders
26 feb 2024 om 1:08 Er hoort toch kaas op de pizza te zitten? Ik kreeg een pizza deeg.
25 feb 2024 om 22:35 Extra betaald voor rijst. Maar geen friet gekregen….
25 feb 2024 om 20:41 Goede service weer. gelijk gebeld om door te geven dat er iets niet was. we konden ruim 2 dagen eten van familie schotel en iets extra's. friet was erg goed. lekkere kruiden. ze grillen ook alles echt. verse lekkere salade. Vriendelijke bezorgster.
25 feb 2024 om 11:35 Slechtste kapsalon die ik ooit gegeten heb. Weinig vlees frietjes half gebakken. Vlees smaakt naar niks. Ik zou niet opnieuw bestellen.
25 feb 2024 om 2:32 Super
24 feb 2024 om 20:51 Snelle en vriendelijke levering , kwaliteit van t eten een 9/10 wat is jullie kip goed !
24 feb 2024 om 19:38 smaakte erg lekker!
24 feb 2024 om 19:14 Nog nooit zulk slecht eten gehad. Patat leek alsof het opnieuw in het vet is gedaan, Turkse pizza was helemaal slap en niet lekker, kapsalon zag eruit alsof het er gewoon op gegooid was. Bovendien duurde de bezorging erg lang. Nooit meer voor ons.
24 feb 2024 om 0:18 było naprawdę pyszne. Dziękuję
23 feb 2024 om 19:59 Koud, slecht, niet gekregen waar ik voor betaalde